Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye

För åtta år sedan skapades ett unikt samarbete mellan Louisa Lyne och musikerna i Di Yiddishe Kapelye. Det här är modern klezmer med sång på jiddisch. En klar, men både sorgsen och glad klang av världshistorisk musik som kommer till liv med känslomässig sång och från tonerna av dragspel och violin, cello och dubbelbas, gitarr och piano. Louisa Lyne & Di Yiddishe Kapelye för ett helt folkarv vidare och gifter den samman med den nordiska kulturen.

Gruppen har turnerat flitigt de senaste åren och spridit sin känslomässiga musik över hela världen. Nu är det dags för dig att ta del av den här främmande men ändå bekanta musiken.

Entré: 195 kronor, 165 kronor med Kulturkortet.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.