Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Loljud Live @RumEtt

Denna vecka är RumEtts onsdagsscen en del utav det större projektet Drömljus. Runtom i staden kan man se olika ljusinstallationer och Loljud kommer att göra ett framträdande fyllt av ljuseffekter och spännande intryck.

Loljud
Loljud, likt lodjuret, vandrar ensam i ständig rörelse. På vägen samlar hon organiska ljud, som tillsammans med samplade trummor, syntar, astral sång och magnetiska texter skapar experimentell elektronisk pop. Musiken flimrar genom täta viskande skogar, snötäckta fantasiöknar och gnistrande magiska rymder tillsammans med en häpnadsväckande videoprojektioner.

Loljuds liveshow garanterar dansant eko, fantasmagoriska videoprojektioner och en resa för sinne och hjärta.

På scen 18:00
Alla konserter i RumEtt är gratis och öppna för alla!

Läs mer på http://www.loljud.com/

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.