Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Slugger Live@RumEtt

Slugger har gästat oss vid ett flertal tillfällen tidigare och vi ser väldigt mycket fram emot att de kommer tillbaka ännu en gång!

Slugger är ett projekt som drivs av ABF i Helsingborg för alla som vill spela musik i band och har en funktionsnedsättning. Vi gästas av två olika grupper som tidigare har spelat inför fullsatta salar här på Dunkers men även på andra ställen i Helsingborg som t.ex. Jutan, Grytan och Viktoriahuset.
Grupperna leds av Niclas Kåse och det utlovas svängiga hits, allsång och en fantastiskt stämning!

Missa inte denna konsert och kom ihåg att i RumEtt är allting gratis, alltid!

Första akt på scen: 18:00.

Tillgänglighet
Dunkers kulturhus och RumEtt är tillgängligt för rullstol och permobil och det finns en stor toalett. Hörslinga finns inte i RumEtt.

RumEtt
Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.