Kvinnorna i Gammelbastun – fördämningarna släpper

Först kom tv-serien Bastubalatten och sedan kom uppföljaren där kvinnorna fick lära sig dansa i en bastu. Nu kommer liveföreställningen med dans, sång och riktiga berättelser där kvinnorna ger en bild av hur det är att vara kvinna i Tornedalen i moderna tider.

Vad händer egentligen när fyra kvinnor hamnar på en plats där de är hänvisade till varandra och måste samarbeta? En dansföreställning om att vara kvinna och om hur de ser på sig själva. Humor och allra djupaste allvar. Föreställningen är 60 minuter.

Plats: Teatersalen

Entré: 350 kr, Kulturkortet 295 kr. Köp biljett direkt via ticketmaster.se eller i Dunkers biljettcentral.

Bastubesökare vid Pålsjöbaden, Kallis och Råå kallbadhus kan köpa biljett för 250 kronor. Uppge bokningskod Dunkersbastu, gäller för fritt antal biljetter.

Köp biljetter

Den 4 maj 2019 kl. 19:00