Kunskapsklubben: Äldst, yngst eller mittemellan?

Varför är det så många storasyskon i regeringen men mest småsyskon som ställer upp i Idol?

Din placering i syskonskaran betyder mer än du tror. Så som du relaterar till dina syskon i barnkammaren, så kommer du att relatera till din partner och dina arbetskamrater i framtiden, då mönstret från barnkammaren ofta följer oss resten av livet. Det menar beteendevetaren Elisabeth Schönbeck, som i föreläsningen också berättar om hur endabarnet påverkas av att inte ha syskon.

Elisabeth Schönbeck är även diplomerad småbarnspedagog och har skrivit boken Äldst, yngst eller mittemellan.

I samarbete med Folkuniversitetet.

Plats: Konsertsalen

Längd: 90 minuter med avslutande gemensamt samtal

Entré: 145 kronor, 120 kronor med kulturkort/ student. Under 18 år gratis. Biljetter släpps 24 januari klockan 10:00.

Den 24 mars 2020 kl. 18:00