Kulturskolan tolkar världsartisten Lady Gaga

Kulturskolans elever tolkar världsartisten Lady Gaga med alla sina uttrycksformer: konst, dans, musik, sång, teater och media.

Årets temaföreställning är en av fyra temaföreställningar och en av de största kulturskolan gör under året.

Plats: Konsertsalen

Fri entré. Biljetterna hämtas i receptionen på Dunkers, max 5 biljetter per man.

Lady Gaga (eller: Stefani Joanne Angelina Germanotta) är en amerikansk sångerska, skådespelare, skivproducent och låtskrivare. Hon har under sina relativt få år i branschen sålt över 30 miljoner album och 64 miljoner singlar. Hennes artistnamn är inspirerat och kommer från Queens låt Radio Gaga. Bildkälla, Flickr, K.Williams94

Den 16 november 2019 kl. 15:00