Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

KULTURQUIZ No. 1 i RumEtt

Låt oss presentera KULTURQUIZ No.1 i samband med Kulturveckan i Helsingborg.

Hur mycket kan du om dagens tv, film, musik, konst och kultur egentligen? Kom till RumEtt och sätt din kunskap på prov i vårt unika kulturquiz.

Pris till kvällens vinnare utlovas samt många skratt och ”Aha” upplevelser.

Quizet riktar sig till dig som är mellan 15-25 år, men alla som känner sig manade är varmt välkomna, såklart!

Det finns ett litet men välfyllt café där du kan köpa en kopp kaffe eller något annat gott att tugga på medans du klurar på frågorna (Cash is King). Kvällen avslutas med livemusik av det malmöbaserade bandet Lighthouse.

Tävla själv eller tillsammans med en vän.

Plats: RumEtt

Fri entré!

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.