Kulturligg: Ethereal – Paul Khadra

26 oktober 2023, 19:00 - 20:00

26 okt
Kulturligg: Ethereal – Paul Khadra

Välkommen att ta del av ett omslutande ljudäventyr som öppnar upp för ett nytt perspektiv på vår omvärld. Med ljudverket Ethereal utforskar ljuddesignern och musikkompositören Paul Khadra de olika sätt som ljud kan påverka människans uppfattning av sin verklighet. Evenemanget ingår i konceptet Kulturligg.

Upplev Skånes skiftande ljudlandskap som gradvis avslöjar nya lager och bjuder in dig till en fördjupning i regionens akustiska värld och dess uppslukande skönhet. Denna liveföreställning är en hyllning till ljud som konstform och som verktyg för att komma närmre vår omvärld. Här väcks dissonansen och harmonin i världen till liv och målet är en uppslukande och transformativ upplevelse som för samman människor bortom det talande ordet.

Föreställningen är skapad av Paul Khadra. Med 15 års erfarenhet inom musikbranschen har han dedikerat sitt liv åt att utforska ljud som ett medium för att överskrida gränser och som ett verktyg att föra samman människor. Paul har uppträtt både i mellanöstern och Europa och hans främsta syfte i sitt konstnärskap är att kommunicera med andra på ett sätt som inte ord kan.

Om Kulturligg
För dig som är trött eller känner dig sugen på en annorlunda upplevelse. Dröm dig bort till jazzens New Orleans i vår utställning Jorden runt på 80 souvenirer, njut av ett ljudverk byggt på Skånes skiftande landskap eller lyssna på den virtuella godnattsagan Slumberland. Tre evenemang med en gemensam nämnare – du ligger ner. Kulturligg, alltså.

När: 26 oktober 19.00–20.00
Var: Teatersalen
Entré: 195 kronor, 155 kr med Kulturkortet

Kulturligg: Ethereal – Paul Khadra

  • 26 oktober 2023, 19:00 - 20:00
  • Längd: 1 timme

Pris

  • Standard: 195 kr

Plats

Teatersalen, Dunkers kulturhus
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Visa på karta