Kroppsaktivism: Skapa en affisch med budskap

Alla kroppar är rätt! Digital aktivitet. Skapa en bild och bildtext som en protest mot de normer som begränsar våra kroppar och gör en hyllning till våra olikheter. Använd din kreativitet för att skapa en slagkraftig affisch. Workshopen är en del av vårt nya koncept, Vi utforskar, som vi arrangerar 17-18 april i år.

Material som du kan leta upp hemma innan är exempelvis: olika papper, tidningar, gamla teckningar, tygbitar, presentpapper, knappar etc. pennor, sax och limstift. En svart tuschpenna att skriva text med och ett A3-papper att göra affischen på.

Om du inte har A3-papper, svart tuschpenna och klister hemma finns påsar att hämta i receptionen på Dunkers Kulturhus.

Anmälan är obligatorisk. När du fått bekräftelse kan du hämta din materialpåse.

Anmälan: Skapa en affisch med budskap

Inga förkunskaper krävs.
Ålder från 13 år.