Kroppsaktivism: Kroppologi med Big Wind

Kroppologi är en digital musikföreställning för barn. Det är bra att ha en kropp. Praktiskt på något sätt. Och tänk allt som ryms inuti en kropp. Ingår som en del av vårt nya koncept, Vi utforskar, som vi arrangerar 17-18 april i år.

Tarmar, ben och tankar. Tre musiker, tre sångare, tre kroppar. Musik, sånger, humor, funderingar, frågor, respekt, lek och poesi. Läs gärna mer om föreställningen här: www.bigwind.se

Målgrupp: Barn & familj. Vi ses på Zoomlänk innan och efter föreställningen och får träffa resten av publiken och skådespelarna! All nödvändig info fås i samband med bokning. Fri entré.

Anmälan: Kroppologi med Big Wind

Köp biljetter