Kroppsaktivism: Digital danceshop

Tycker du om att dansa? Vill du lära dig mer om dans och rörelseglädje? Vad bra, för då ska du inte missa vår digitala danceshop med Gun Källström. Danceshop är en del av vårt nya koncept, Vi utforskar, som vi arrangerar 17-18 april i år.

Det har sagt att dansa är konst i rörelse. Och vi håller fullständigt med. Det finns en frihet i dansen som få andra aktiviteter kan mäta sig med. I den här digitala workshopen på temat dans tittar vi närmare dansen och rörelseglädjen i konsten.

Att deltaga är gratis och du behöver ingen erfarenhet av dans sedan tidigare. Antalet platser är begränsat till 20 deltagare. För dig som är tio år och äldre.

För att vara med behöver du en dator, mobil eller en surfplatta med uppkoppling mot internet. Digital danceshop sänds via webben.

Anmälan: Digital danceshop

Köp biljetter

Evenemanget äger rum:
Den 17 april 2021 kl. 11:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close