Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Konsert: Yeol Eum Son

Yeol Eum Son (uttal Jaråm Son) trollband publiken i Dunkers vid konserten för två år sedan. Vi är glada att åter kunna presentera denna unga lysande pianist som är en av Sydkoreas främsta musikambassadörer.

Ludwig van Beethoven: Pianosonat nr 29 i B-dur ”Hammarklaversonaten”
Allegro – Scherzo: Assai vivace –  Adagio sostenuto – Introduzione: Largo – Fuga: Allegro risoluto
Paus
Arvo Pärt: Für Alina
Isang Yun: Interludium A
Arvo Pärt: Variations for the Healing of Arinushka
Friedrich Gulda: ur Play Piano Play: Moderato – Allegro ma non troppo – Presto possibile

Plats: Konsertsalen

Entré: 295 kronor, 250 kronor med Kulturkort

Festivalpass till Pianofestivalens alla konserter: 1525 kronor, 1380 kronor med Kulturkort

18:15–18:45 Konsertintroduktion med Per Nyrén
Plats: Teatersalen

Del av Helsingborg Pianofestival 2017. Festivalen arrangeras med Musik i Syd.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.