Konsert: Rhinestone

Rhinestone är en akustisk duo som spelat ihop sedan ett år tillbaka och som består av två etablerade musiker: Emelie Persson och Sanja Jonasson.

De valde att börja spela tillsammans för att de tyckte att det behövdes mer musik i Helsingborg av grupper som kom från staden. Parallellt med Rhinestone har de även ett band som heter Modesty där de spelar rock.

Nu slår vi ihop tidigare Jag var där med RumEtts musikscen och under hösten du möter fyra artister med stark lokal förankring som är på väg att slå igenom på riktigt.

Längd: ca 90 min utan paus

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, 165 kronor med kulturkortet. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception.

Biljettsläpp 26 augusti. Onumrerade platser.

Den 5 november 2020 kl. 19:00