13 augusti 2022, 19:00 - 19:50

13 aug
Kick off med Malmö Opera – säsongspresentation 2022

Häng med när operasångerskan Emma Lyrén Fernandez och trombonisten Martin Hultkvist skvallrar om allt som är värt att veta om Malmö Operas kommande säsong. Tillsammans med pianisten Albert Van Pham ger de sig ut I Skåne för att presentera den kommande säsongen med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken. Det är fri entré, men biljett måste hämtas ut.

Emma, Martin och Albert tar med publiken på en teatralisk, musikalisk och magisk resa genom de olika uppsättningar som Malmö Opera sätter upp säsongen 2022/23. Med sång, musik och berättelser guidar de publiken genom välkända operaklassiker, familjemusikaler, balett och gamla favoriter såväl som nytt och experimentellt.

Mezzosopranen Emma Lyrén Fernandez är solist på Malmö Opera och har gjort roller i ett stort antal operor och även några musikaler: Jesus Christ Superstar, Tusen och en natt, Madame Butterfly, Hans och Greta, La Traviata och många fler.

Martin Hultkvist är trombonist i Malmö Operaorkester. Han verkar även som sångare och har framträtt som solist med Malmös och Helsingborgs Symfoniorkestrar i verk som Bernsteins Candide, Bachs Juloratorium, Mozarts Requiem och Händels Messias.

Albert Van Pham är masterstudent vid Malmö Opera Academys repetitörsutbildning. Han har en duo för fyrhändigt piano tillsammans med Miyu Manabe och de har framträtt i Paris och Osaka. Albert anlitas även som kammarmusiker och ackompanjerar ofta sångare.

Datum och tid: 13 augusti klockan 19:00

Plats: Teatersalen

Entré: fri entré, biljett hämtas ut i entrén på Dunkers kulturhus eller online via ticketmaster.se.

• Längd 50 minuter

• Dunkers Kulturhus, Dunkers kulturhus, Teatersalen