Ken Akter – sån jävla otur

9 november 2022, 19:00 - 20:00

9 nov
Ken Akter – sån jävla otur

Från sociala medier till teaterscenen. Nu kommer scenföreställningen om Ken Akter och hans värld. Det är en komedi med Kens bombastiska ego precis där han vill ha det … i centrum. Ken Akter – sån jävla otur bygger på Instagram-figuren Ken Akter, som i dag har 37 000 följare som älskar att reta sig på denna mansbebis.

Ken Akter framstår närmast som ett truligt barn i en vuxen mans kropp. Han har nära till självömkan och har svårt att se andra människors behov, medan han skriker ut sina egna oavsett om det gäller borttappade bilnycklar eller att han vill äta tacos på mors dag.

Ett återkommande tema i Kens värld är alla män som råkar ut för otur. De som snubblar in i lägenhetsbordeller, blir kladdiga när dom dricker, råkar ut för missat samtycke eller ställs öga mot öga med ett rasande feministiskt drev. Är du själv en av dessa män så ska du veta, Ken har din rygg.

Med på scenen finns också Connys svåger Ken, som har fått i uppdrag att regissera föreställningen. Eller var det kanske assistera han skulle göra?

Föreställningen är producerad av Teater Tropos. Teater Tropos är en fri teaterproducent som gör föreställningar för barn, ungdomar och vuxna. De turnerar över hela Sverige.

Medverkande:
Lina Petersén: Ken Akter
Conny Petersén: Conny Petersén
Manus: Conny Petersén och Lina Petersén
Regi: Mathias Wiik

Datum och tid: 9 november klockan 19:00-20:00

Plats: Teatersalen

Entré: 250 kronor, 200 kronor med Kulturkortet och för studerande. Köp biljett i entrén på Dunkers kulturhus eller online via ticketmaster.se. Biljettsläpp 3 september klockan 10:00.

Ken Akter – sån jävla otur

  • 9 november 2022, 19:00 - 20:00
  • Längd: 1 timme

Pris

  • Standard: 250 kr
  • Studenter: 200 kr

Biljettyper

Kulturkortet 200 kr

  • Sittande

Arrangör

Dunkers kulturhus