Kammarmusik: Savann och Djungel – en virtuos resa

Konserten är ett möte mellan tre virtuoser, soloflöjtisten i HSO, Johan Andersson, och slagverksduon MalleusIncus, alltså Johan Bridger och Patrick Raab, som bl.a. bjuder på Toward the Sea av Toru Takemitsu, Jungle Heart, tillägnad James Galway, av holländaren Jacob ter Veldhuis, Fantasie Brillante sur Carmen av François Borne, i ett läckert arrangemang för flöjt och två marimbor. I Wayne Siegels virtuosa stycke Savanna blandas de två marimborna med mängder av trummor, koklockor, träblock och cymbaler.

Konsertintroduktioner 45 minuter före konsertstart.

I samarrangemang med Helsingborgs Kammarmusikförening, Helsingborgs Symfonikers Vänförening och Musik i Syd.

Entré: 180 kr, medlemmar i Kammarmusikföreningen 140 kr, studerande, medlemmar i Helsingborgs Symfoniorkester och musiklärare 80 kr, under 18 år gratis.

Plats: Konsertsalen

Köp biljetter