Kammarmusik: Ryska pianotrior med polsk intensitet

Violinisten Agnieszka Świgut och hennes syster Aleksandra, piano, spelar tillsammans med cellisten Jacob Shaw.

Kvällen till ära bjuder de på ett helt ryskt program, Dmitrij Sjostakovitjs pianotrio.

Konsertintroduktioner 45 minuter före konsertstart.

Plats: Konsertsalen

Entré: 180 kronor, medlem i Helsingborgs kammarmusikföreningen 140 kronor, studerande och musiklärare 80 kronor, fri entré under 18 år

Konserten arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus och Musik i Syd. De genomförs med bidrag Från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd och Helsingborgs symfonikers vänner.

Köp biljetter

Den 20 november 2019 kl. 19:00