Kammarmusik: Nightinggale String Quartet

En kväll med prisbelönta danska musiker.

Kvartetten spelar Mozarts Stråkkvartett i D-dur K.575, Rued Langgaards stråkkvartett och Felix Mendelssohns sista stråkkvartett i F-moll ”Requiem für Fanny”.

Konsertintroduktioner 45 minuter före konsertstart.

Plats: Konsertsalen

Entré: 180 kronor, medlem i Helsingborgs kammarmusikföreningen 140 kronor, studerande och musiklärare 80 kronor, fri entré under 18 år

Konserten arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus och Musik i Syd. De genomförs med bidrag Från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd och Helsingborgs symfonikers vänner.

Köp biljetter

Den 15 oktober 2019 kl. 19:00