Kammarmusik: Från Italien till Argentina med Jakob Högström & Duo Dialog

Jacob Högström, en av Sveriges främsta lyriska barytonsångare, uppträder tillsammans med Duo Dialog (klarinett och gitarr).

Konserten bjuder på klassiska toner av Puccini och Tosti samt tangomusik av Piazzolla.

Konsertintroduktioner 45 minuter före konsertstart.

Plats: Konsertsalen

Entré: 180 kronor, medlem i Helsingborgs kammarmusikföreningen 140 kronor, studerande och musiklärare 80 kronor, fri entré under 18 år

Konserten arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus och Musik i Syd. De genomförs med bidrag Från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd och Helsingborgs symfonikers vänner.

Köp biljetter

Den 27 oktober 2019 kl. 16:00