Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Julklappar – Workshop@RumEtt

Nu är det snart jul, det tycker vi i RumEtt är både mysigt och kul
I ren Do It Yourself anda, finns vår skaparverkstad till handa

Gör en julklapp till någon som du tycker om, en kollega, vän,
kärlek, mor eller far. Det blir garanterat en klapp som är hållbar!

Under hela december finns det material för att du ska kunna slå in dina julklappar, vare sig de är handgjorda eller köpta. Vi ger dig gärna tips och fyndiga idéer för att just ditt paket ska bli en fröjd och för att du ska känna dig riktigt nöjd.

Plats: RumEtt

Facebook: https://www.facebook.com/events/515017628862518/

TILLGÄNGLIGHET
Dunkers kulturhus och RumEtt är tillgängligt för rullstol och permobil och det finns en stor toalett. Hörslinga finns inte i RumEtt.

RUMETT
Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.