Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Julia Mustonen–Dahlkvist – pianist med temperament

Julia Mustonen-Dahlkvist har ett mycket internationellt förflutet och efter att varit verksam som musiker och pedagog i sju europeiska länder är hon sedan 2005 permanent bosatt i Sverige. Från och med 2011 är hon professor i piano vid Musikhögskolan i Ingesund där hon också är konstnärlig ledare för Nordic Piano Competition.

På hennes program är huvudverket Modest Moussorgskys målande Tavlor på en utställning. Före paus sonater av spanjoren Antonio Soler, därtill Manuel de Fallas Fantasia Baetica.

Konsertintroduktion 45 minuter före konsertstart.

Entré: 180 kronor, medlemmar i Helsingborgs kammarmusikförening 140 kronor, studerande 80 kronor,
under 18 år gratis. Numrerade platser.

Biljetter i Dunkers kulturhus 042-10 74 00, eller hos Ticketmaster 077-170 70 70 eller www.ticketmaster.se

Konserterna arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus. De genomförs med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd, Musik i Syd och Helsingborgs symfonikers vänner.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.