Jonathan Johansson – Om vi får leva

Jonathan Johansson följer nu upp sitt album ”Scirocco” från 2020. Under våren 2022 släpper han sitt sjunde album ”Om vi får leva” som följs av en turné med start 29 mars på Stora teatern i Göteborg.

I ett försök att beskriva hans musik kan man säga att Jonathan Johansson kombinerar allvar med lekfullhet och samtidsbetraktelser med ett mer inåtvänt perspektiv. Allt det här formulerar han i en blandning av r’n’b-pop och elektroniska stämningslandskap.

Samarbetspartners: The Tivoli

Plats: Konsertsalen

Entré: 325 kronor, med Kulturkortet 280 kronor. Biljettsläpp 17 december klockan 10:00.

Köp biljetter

Den 1 april 2022 kl. 19:30