Jazzkonsert med Sundsgårdens musiklinje

Elever från Sundsgårdens folkhögskolas musiklinje bjuder på två härliga och inspirerande jazzkonserter i höst och vinter.

Plats på scen för studerande med inriktning jazz och improvisation. Musiklinjen har under ett flertal år gästat Dunkers kulturhus med sina jazzensembler. Ola Hedén är musikalisk ledare för projektet som arbetat med ett specifikt tema tillsammans med de studerande.

Samarbetspartners: Sundsgårdens musiklinje och Spektra/ Dunkers kulturhus

Plats: Teatersalen

Längd: 60 minuter

Fri entré men biljett krävs. Onumrerade platser. Biljett hämtar du i Dunkers kulturhus entré eller via Helsingborgs kulturbutik.

Antalet platser begränsat, max 50 personer i publiken.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Köp biljetter

Den 16 december 2020 kl. 18:00