Janne Schaffer – My music story

Legenden Janne Schaffer med band inleder Helsingborg Guitar Festival 2022 med musik från sina 50 år i musikbranschen. Det blir en kväll med gitarrmusik i mängder och spännande berättelser kring inspelningarna med bland andra ABBA och Ted Gärdestad.

Under sina år som yrkesverksam musiker har han spelat med några av de största namnen i branschen, både nationella och internationella. Han har spelat in mer än 30 album och haft stora framgångar både med sin egen musik och andras.

Med på scen:

• Tobias Wendeler – sång
  • Barbro Lindkvist – gitarr
  • Peter Ljung – keyboard
  • Per Björling – bas
  • Lasse Olsson – trummor

Entré: 395 kronor, med Kulturkortet 335 kronor, med studentrabatt 250 kronor. Köp biljett online via Ticketmaster eller i entrén på Dunkers kulturhus.

Plats: Konsertsalen

Längd: 3 timmar inklusive paus på 20 minuter

Ingår i Helsingborg Guitar Festival 2022 18–20 mars
Med Helsingborg pianofestival som förebild bjuder Dunkers kulturhus och Musik i Syd in till Helsingborg Guitar Festival 2022 18–20 mars. Det är en liten festival med stora ambitioner och med musik för alla smaker. Festivalen kommer att gästas av gitarrister på elitnivå inom en mängd olika stilar. Läs mer om Helsingborg Guitar Festival 2022.

Köp biljetter

Den 18 mars 2022 kl. 19:00