Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Jakobsson, Jönsson & Gramsby Live@RumEtt

Ikväll blir det 100% instrumental gitarrbaserad musik. Tre olika artister kommer att bjuda på fantastiskt sköna toner och rytmer. Missa inte detta!

Salomon Jakobsson:
Salomon Jakobsson tillhör utan tvekan nästa generation av svenska världsgitarrister/kompositörer. Ensam skapar han med hela gitarren en fantasifull väv av ljud som varierar från komplext och intensivt till fridfullt och flödande. Inspirationen hämtas från allt ifrån jazzmetal och impressionism till 8-bit och minimalism. Gränserna suddas ut och med hjälp av alla tio fingrar spelar han samtidigt alla stämmor och låter musiken berätta de historier den vill berätta.

År 2016 släppte Salomon sitt debutalbum ‘In The Valley of Notes’ och har sedan dess spelat runtom i Sverige, men även i länder såsom Portugal, Danmark, Slovakien och Kroatien. Härnäst väntar ett kommande album och ett fortsatt utforskande av gitarrens och musikens värld.

Lyssna här: https://open.spotify.com/album/2g5berP2K2iTni8diMMWNi

Martin Jönsson:
Instrumentala låtar från amerikanska södern är vad Martin Jönsson kommer att bjuda på. Det blir mycket egetskrivet material men kanske även en och annan cover. Martin bor till vardags i Göteborg men är uppvuxen i Helsingborg. Ikväll får vi äran att välkomna honom här i RumEtt tillsammans med en stålsträngad gitarr och en massa sköna toner.

Lyssna här: https://soundcloud.com/martinjnsson

Jonas Gramsby
Jonas Gramsby spelar instrumental akustiskt gitarr med influenser både från Spanien och Amerikanska södern. Det utlovas egetskrivet material men kanske även en och annan cover. Jonas är egentligen personen bakom konserterna i RumEtt men kliver upp på scenen för ett sällsynt framträdande. Till vardags är Jonas trummis i Black Bat Boogie Band och har tidigare setts i band så som Nukebox Shuffle och Stella by Starlight men denna afton är han ensam på scen med sin gitarr.

Första akt på scen 18:00.
Alla konserter i RumEtt är gratis och öppna för alla!
Missa inte detta!

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.