Jag var där: Qica

Varm och innerlig, sensuell, med en känsla av lekfull styrka. Så beskrivs Qicas fantastiska röst. Hon är en artist som vill förmedla ett budskap om att våga stå upp mot orättvisor och för allas lika värde. I låten WäGNER hämtade hon styrka från personer som Rosa Parks och Elin Wägner. Qicas stil är soul och r´n´b och hon producerar musik som inspirerar.

Under 2019 gästade hon bland annat P3 Din gata, P3 Helsingborg och hon har uppträtt på olika festivaler som HX hos oss sommaren 2019.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, Kulturkortet och student 165 kronor. Entrébiljett till samtliga tre spelningar 400 kronor, du sparar 185 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen. Under vårens konserter kommer du också att kunna förboka enklare mat och dryck från vår bistro som du sedan avnjuter under själva spelningen.

Köp biljetter

Den 12 mars 2020 kl. 19:00