Jag var där: Ödemarken

Ödemarken är den instrumentala trion från Skåne som kastar lyssnaren mellan olika musikaliska landskap. Trion skapar nya vägar bort från musikens ramar och siktar istället upp mot det atmosfäriska, storslagna och vackra med musik som de själva kallar för terrorjazz.

Men låt inte benämningen skrämma dig, det här är sköna harmonier i kombination med mäktiga ljudmattor. Det är lite jazz och en del psykedelia, världsmusik och postrock. Det är musik som gör att det händer något på insidan.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, Kulturkortet och student 165 kronor. Entrébiljett till samtliga tre spelningar 400 kronor, du sparar 185 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen. Under vårens konserter kommer du också att kunna förboka enklare mat och dryck från vår bistro som du sedan avnjuter under själva spelningen.

Köp biljetter

Den 16 april 2020 kl. 19:00