Ödemarken

Ödemarken är den instrumentala trion från Skåne som kastar lyssnaren mellan olika musikaliska landskap. Trion skapar nya vägar bort från musikens ramar och siktar istället upp mot det atmosfäriska, storslagna och vackra med musik som de själva kallar för terrorjazz.

Men låt inte benämningen skrämma dig, det här är sköna harmonier i kombination med mäktiga ljudmattor. Det är lite jazz och en del psykedelia, världsmusik och postrock. Det är musik som gör att det händer något på insidan.

Konserten var aktuell 16 april, men flyttas fram till 3 september 19:00. Redan köpt biljett gäller för nytt datum. Det går också bra att återköpa sin biljett.

Nu slår vi ihop tidigare Jag var där med RumEtts musikscen och under hösten du möter fyra artister med stark lokal förankring som är på väg att slå igenom på riktigt.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, Kulturkortet och student 165 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception.

Köp biljetter

Den 3 september 2020 kl. 19:00