Jag var där – Lady Sybil

Stämningsfullt. Vackert. Musik som kommer från hjärtat. Duon Lady Sybil bildades i Helsingborg 2012 och består i dag av Hedda Berg och Felicia Edström Jansson. Under en timme bjuder de dig på en fantastisk musikberättelse som tar dig med på en resa från början av deras karriär till destination i dag. Det här blir en spelning laddad med känslosamma texter och genomarbetade gitarrmelodier.

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, 165 kronor Kulturkort/ student.
Paketpris: 600 kronor (ordinarie 780 Kronor), Kulturkort/ student 525 kronor

Förra årets stora succé, Jag var där, är en serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Här möter du artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Så här nära kommer du aldrig att få uppleva artisterna igen, men du kommer garanterat att få höra om dem från alla andra som också var med på just den där spelningen.

Köp biljetter

Evenemanget äger rum:
Den 26 januari 2019 kl. 19:00

Lady Sybil på Spotify

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close