Jag var där – Frida Selander

Norrländska Frida Selander är som ingen annan, med en speciell röst lika förförisk som uppriktig. Ensam med sin gitarr och med rösten och texterna i fokus berättar hon historier om förgänglighet, om att öppna sitt hjärta, om det mest ömtåliga i människor och om att hitta rätt nyckel till rätt dörr. Frida Selander lämnar inte någon oberörd och har jämförts med storheter som Nina Simone, Patti Smith och Jeff Buckley. Ändå är hon mest sig själv.

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, 165 kronor Kulturkort/ student.
Paketpris: 600 kronor (ordinarie 780 Kronor), Kulturkort/ student 525 kronor

Förra årets stora succé, Jag var där, är en serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Här möter du artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Så här nära kommer du aldrig att få uppleva artisterna igen, men du kommer garanterat att få höra om dem från alla andra som också var med på just den där spelningen.

Köp biljetter

Den 4 april 2019 kl. 19:00