Jag var där: Elie Sandberg

Som en musikalisk minnesresa till något du känner igen och tycker om men ändå med något helt nytt som får dig att vilja ha mer. Elie Sandberg hämtar inspiration från hela världen och skapar musik som för tankarna till etablerade artister så som Peter Gabriel, Joni Mitchell, Sting, Paul Simon och Dave Matthews Band. Paul Simon möter Bob Dylan möter Timo Räisänen.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, Kulturkortet och student 165 kronor. Entrébiljett till samtliga tre spelningar 400 kronor, du sparar 185 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen. Under vårens konserter kommer du också att kunna förboka enklare mat och dryck från vår bistro som du sedan avnjuter under själva spelningen.

Köp biljetter

Den 23 april 2020 kl. 19:00