Jag var där: Elie Sandberg

Som en musikalisk minnesresa till något du känner igen och tycker om men ändå med något helt nytt som får dig att vilja ha mer. Elie Sandberg hämtar inspiration från hela världen och skapar musik som för tankarna till etablerade artister så som Peter Gabriel, Joni Mitchell, Sting, Paul Simon och Dave Matthews Band. Paul Simon möter Bob Dylan möter Timo Räisänen.

Konserten var aktuell 23 april, men flyttas fram till 22 oktober 19:00. Redan köpt biljett gäller för nytt datum. Det går också bra att återköpa sin biljett.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, Kulturkortet och student 165 kronor. Entrébiljett till samtliga tre spelningar 400 kronor, du sparar 185 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen.

Köp biljetter

Den 22 oktober 2020 kl. 19:00