Konsert: Elie Sandberg

Som en musikalisk minnesresa till något du känner igen och tycker om men ändå med något helt nytt som får dig att vilja ha mer. Elie Sandberg hämtar inspiration från hela världen och skapar musik som för tankarna till etablerade artister så som Peter Gabriel, Joni Mitchell, Sting, Paul Simon och Dave Matthews Band. Paul Simon möter Bob Dylan möter Timo Räisänen.

Konserten var aktuell 23 april, men flyttas fram till 22 oktober 19:00. Redan köpt biljett gäller för nytt datum. Det går också bra att återköpa sin biljett.

Konserten med Elie Sandberg ingår i ett koncept där du möter tre artister med stark lokal förankring som är på väg att slå igenom på riktigt.

Längd: 90 minuter utan paus

Plats: Teatersalen

Entré: 195 kronor, Kulturkortet och student 165 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception.

Onumrerade platser. Antalet platser är begränsat, max 50 personer.

Köp biljetter

Den 22 oktober 2020 kl. 19:00