Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Jacob Karlzon Trio – NOW

Jacob Karlzon, som blev utsedd till årets jazzmusiker 2010, skapar underbara, stora musikaliska bilder med sina låtar. Det är det musikaliska innehållet som står i centrum och tillsammans med sina medmusikanter i JK3 – Morten Ramsbøl på bas och Rasmus Kihlberg på trummor – formar de ett kraftfullt jazzljudlandskap av hög intensitet där de lyckas fånga den urbana pulsen i sina träffsäkra toner och melodier. Trion spelar för såväl publiken som för sig själva under sina populära livekonserter och menar att live är det mest ursprungliga tillståndet som går att uppleva i musiken. Jacob Karlzon Trio bjuder på världsjazz som varierar från det finstämda till kraftiga tonkaskader.

Medverkande: Jacob Karlzon – piano, Morten Ramsbøl – bas, Rasmus Kihlberg – trummor.

Ett samarrangemang med Jazz i Helsingborg.

Plats: Konsertsalen

Längd: 90 minuter.

Entré: 250 kronor, 150 kronor med kulturkort, som student eller medlem i Jazz i Helsingborg

Köp biljett i biljettcentralen på Dunkers eller via www.ticketmaster.se

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.