Inkludering i vardag och berättande med Adrian Malmgren

Föreläsning och workshop med transaktivisten och serietecknaren Adrian Malmgren. Först föredrag om hur att komma ut ur garderoben hänger ihop med att se sig själv återspeglas i bilder och berättelser. Därefter en queer serietecknar-workshop för er som vill lära er göra egna serier och karaktärer från grunden.

Sedan 2015 har Adrian turnerat land och rike med målet att normalisera trans och queera berättelser, samt motivera fler att börja förändra världen med sina egna.

Genom sitt serieskapande, föredrag, workshops, utställningar och engagemang har han inspirerat och lärt ut på skolor och bibliotek runt om i landet. För tillfället arbetar han som lärare på Serieskolan i Malmö och hat även undervisat i serier på Malmö Universitet.

Föreläsning: 16:30-17:15
Workshop: 17:45-19:45