INSTÄLLD! Idyllia – Live@RumEtt

Säsongens onsdagskonserter är tillbaka med Idyllia.

Idyllia

Idyllia är platsen där Ida Wachsberger planterar sina idéer som blommar ut och blir en grönska av kompositioner. Gruppen utforskar gränslandet mellan det fria i improvisation och kollektiva arrangemang. Genom ärliga texter och färgstarka ljudlandskap färdas musikerna och publiken till en fridfull plats, en idyll.

Gruppen startades på Fridhems Folkhögskola i Svalöv och har spelat live på Vibe-festivalen i Malmö. Sommaren 2019 åker idyllia på turné och spelar i Malmö, Stockholm och Gävle. Till hösten spelar de in en EP som kommer att släppas 2020.

Idyllia är:

• Ida Wachsberger – vokal
  • Isak Åberg – piano
  • Laura Kjeldsen – altsaxofon
  • Emil Björk – kontrabas
  • Filip Öhman – trummor
  • Adam Sass – trumpet

Lyssningslänk: https://soundcloud.com/ida-wachsberger-979788242/fight-for-flight

Plats: RumEtt

Fri entré.

Allt som sker i RumEtt produceras av, för och med målgruppen Unga Vuxna. Har du en idé som du vill genomföra? Kontakta oss så berättar vi mer!

Följ oss gärna på sociala medier
@RumEtt @DunkersRumett

Den 21 augusti 2019 kl. 18:00