HETTAN

Vi varvar musik, forskning, konst och prova-på-möjligheter i ett evenemang för alla åldrar. Hör Annika Norlin (Säkert!) och professor Markku Rummukainen!

Hur kan vi människor möta klimatförändringarna? I samarbete med Helsingborgs stad bjuder vi in några av Lunds universitetets främsta klimatforskare att tala. För musik står Annika Norlin och Bicycle Beat Sweden som spelar på cyklar. Vi bjuder på klimatsmart tilltugg, klimatpsykologi och mycket mer!

HETTAN är en forskningseftermiddag som arrangeras i samarbete med Folkuniversitetet och miljöförvaltningen, Helsingborgs stad. Vi lyfter fram några av alla fantastiska insatser som Helsingborgarna gör för klimatet.

Entré: 295 kronor, Kulturkort och student 250 kronor.

Barn och unga upp till 19 år går gratis – hämtas ut i biljettkassan på Dunkers kulturhus eller bokas här till en fakturakostnad på 0 kronor.

Plats: Konsertsalen

Köp biljetter