Hettan – Sluta prata om klimatet, jag får ångest!

Hur vi tar till oss budskapet om klimatförändringar? Misse Wester, risksforskare och gästprofessor vid Lunds universitet, talar om lagstiftning istället för kommunikation.

Följs av panelsamtal med filosofjournalist Lars Morgensen, klimatpsykolog Frida Hylander och vetenskapsjournalist Torill Kornfeldt.

Entré: 145 kronor, Kulturkort 120 kronor, köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers biljettcentral

Plats: Teatersalen

Ingår i föreläsningsserien Hettan – vad händer med klimatet? med temat klimatfrågor. Under tre kvällar i vår diskuterar vi de viktiga klimatfrågorna som påverkar oss alla. I samarrangemang med Folkuniversitetet och Lunds universitet. Föreläsningarna tar cirka två timmar.

26 februari 17:00 – Sluta prata om klimatet, jag får ångest!
5 mars 17:00 – Klimatet förändras. Hänger vi med?
2 april 17:00 – Modeller och noveller om klimatet

Köp biljetter