Hettan – Modeller och noveller om klimatet

Alexandra Nikoleris, Paul Miller och Johannes Stripple, forskare från Lunds universitet samtalar om hur klimatförändringarna gestaltas i kultur och forskning och undrar även vad du vill berätta om klimatet. Kvällen till ära visar Kunskapsklubben den nya spelnovellen Private Mode, en dystopisk skildring av människor och natur.

Entré: 145 kronor, Kulturkort 120 kronor, köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers biljettcentral

Plats: Teatersalen

Ingår i föreläsningsserien Hettan – vad händer med klimatet? med temat klimatfrågor. Under tre kvällar i vår diskuterar vi de viktiga klimatfrågorna som påverkar oss alla. I samarrangemang med Folkuniversitetet och Lunds universitet. Föreläsningarna tar cirka två timmar.

26 februari 17:00 – Sluta prata om klimatet, jag får ångest!
5 mars 17:00 – Klimatet förändras. Hänger vi med?
2 april 17:00 – Modeller och noveller om klimatet

Köp biljetter