Guidad visning i På gränsen: Helsingborgs historia och museisamlingar

Följ med oss på en spännande tidsresa genom Helsingborgs historia. Vi tittar närmare på många av de berättelser som format den stora historien om Helsingborg. En visning om människor, händelser och förlopp.

Plats: lokalhistoriska utställningen På gränsen, entréplan

Fri entré. Biljett krävs till visningen och hämtas i entrén tidigast en timme innan. Max deltagare är 19 personer.

Längd: 1 timme

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 19 mars 2022 kl. 15:00

Guidad visning i På gränsen: Helsingborgs historia och museisamlingar kan även ses på följande datum: