Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Guidad visning i MISS LYCKAT by Museum of Failure

Dunkers kunniga guider introducera dig till utställningen. De berättar om tanken bakom och presenterar verken.

Att göra en miss eller att lyckas, det är frågan. Tillsammans med Samuel West, innovationsforskare och grundare till konceptet Museum of Failure, har Dunkers producerat en helt ny utställning. Vi har valt att kalla den för MISS LYCKAT.

Kom och se utställningen som väcker förundran och lockar till skratt. Här visar vi olika produkter och tjänster, kända och mindre kända, som har blivit fiasko av olika anledningar.

Plats: Utställningshall 1B

Den guidade visningen ingår i utställningsentrén. Fri entré med Kulturkortet. Barn och unga till och med 18 år har fri entré.

Vi tar max 30 personer per visning och det är först till kvarn som gäller. Längd på visning: 30-45 minuter.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.