Guidad visning av Från gryning till skymning – nordisk konst kring sekelskiftet 1900

I utställningen får besökaren uppleva konstnärernas utvecklingsresa och ta del av nordiska verk som målades franskt, men också upptäcka vad som hände med det franska måleriet när motiven var nordiska. Våra kunniga guider visar och berättar mer om utställningen.

Från gryning till skymning – nordisk konst kring sekelskiftet 1900 visas 9 maj – 27 september 2020.

Plats: Utställningshall 1

Ingår i utställningsentré. Fri entré med Kulturkortet.

Den 16 maj 2020 kl. 13:00