Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Good Harvest

Good Harvest, som består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson, träffades när de spelade i samma band i hemstaden Falun. När bandet splittrades insåg duon att de inte behövde några andra än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätat stämsång för att kunna skapa den känslofyllda musik de ville. Sagt och gjort – Good Harvest bildades. Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock”, vars livevideo i skrivande stund har nått nästan tre miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest som första akt ut till sitt egna skivbolag.

I skrivande stund har Good Harvest delat med sig av en EP och ett större antal singlar, som alla har tagits emot med glädje av deras ständigt växande fanskara. Förra hösten agerade duon förband åt Christian Kjellvander under dennes Sverigeturné, och i sommar kommer de även att öppna för självaste Kris Kristofferson samt Per Gessle under deras Sverigespelningar. Good Harvest har inlett 2017 starkt i och med debutskivan som landat och uppfyllde precis alla förväntningar man kan ha på en duo av detta slag.

Samarrangemang med The Tivoli

Plats: Teatersalen

Entré: 220 kronor

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.