Gitarrfest: Stephanie Jones – akt 1

Passionerad musiker från Australien med sinne både för detaljer och musikens starka uttryck. Hon är fortfarande ung men har förutom sin masters från det anrika Franz Liszt-universitetet i Weimar, Tyskland, där hon studerade för Thomas Müller-Pering, redan hunnit ge ut flera album. Stephanie Jones har gjort flera bejublade turnéer både i Nya Zeeland, Europa och Australien.

Samarbetspartner: Musik i Syd

Längd: 1 h. Dunkers restaurang kommer att ha pausservering utanför Konsertsalen.

Plats: Konsertsalen

Entré: 250 kronor

Paketpris för samtliga akter: 595 kronor, kulturkort/ student/ samarbetsparter 500 kronor. Köp biljett i Dunkers biljettkassa eller via ticketmaster.

Biljettsläpp 14 december 10:00.

Ett smakprov inför den kommande gitarrfest som arrangeras på Dunkers kulturhus 2021. Gitarrfesten är ett koncept i samma anda som Dunkers pianofestival. Den här lördagen får ni uppleva Stephanie Jones på klassisk gitarr, Dunkers kulturhus egna gitarrister Christofer Malmström (rock) och Joel Svensson (klassisk gitarr) och jazzgitarristen Gilad Hekselman tillsammans med Amir Bresler.

Köp biljetter

Den 29 februari 2020 kl. 19:00