Galina

Ett program kring den stora ryska sopranen Galina Vishnevskaya med sopranen Amelia Jakobsson, Johannes Marmén, violin, Gustav Ölmedal, cello, och Joachim Olsson, piano. Musik av bland andra Tjajkovskij, Rachmaninov och Sjostakovitj.

Konsertintroduktioner 45 minuter före konsertstart. Ingen paus.

Konserterna arrangeras av Helsingborgs kammarmusikförening i samarbete med Dunkers kulturhus och Musik i Syd. De genomförs med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd och Helsingborgs Symfonikers Vänner.

Plats: Konsertsalen

Entré: 180 kronor, medlem i Helsingborgs kammarmusikförening 140 kronor, studerande och musiklärare 80 kronor, under 18 år fri entré. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception.

Biljettsläpp 14 december 10:00.

Köp biljetter

Den 28 april 2020 kl. 19:00