Föredrag med arkitekten Gert Wingårdh

I sommar visas utställningen 100 % Wingårdh på Sofiero slott och slottsträdgård. Utställningen följer arkitekten Gert Wingårdhs kreativa process över fyra decennier. I samband med utställningen håller Wingårdh också ett föredrag på Dunkers kulturhus där han delar med sig om arbetet med utställningen och även personliga upplevelser och tankar.

Utställningen i sig levererar mycket värme, eftertanke och konstnärligt skapande. Wingård delar med sig av både misstag, lärdomar och framgångar. I föredraget får du möjligheten att höra när Wingårdh själv beskriver arbetet med utställningen och om de mer djupgående processerna.

Gert Wingårdh har skapat flera kända byggnader både i Sverige och utomlands. Hans senast projekt är det nya vattentornet i Helsingborg.

Plats: Teatersalen

Längd: 60 minuter inklusive frågestund

Fri entré, men biljett krävs. Biljett hämtar du i entrén på Dunkers kulturhus samt online via ticketmaster. Vid eventuella frågor kontakta Dunkers Kulturhus entré på 042-107400.

Ingår i H22 City Expo 30 maj-3 juli.

Köp biljetter

Den 28 juni 2022 kl. 15:00