Föredrag: Jonatan Sersam – pianot i nutida musik

Finns det någon framtid för pianot? Tidigare var det en dyrgrip att ärva, idag söker man billigaste sätt att göra sig av med det otympliga arvegodset. Idag när pop- och rockmusiken domineras av syntar och datorer kan man fråga sig om det kommer att skrivas någon ny musik för pianot, oavsett genre. Kanske har Jonatan Sersam något svar? Jonatan, född 1986, har en bakgrund i många genrer och är en av de nya unga svenska tonsättarna. Han är också pianist i ensemblen Ars nova. Jonatan är uppvuxen i Malmö, där han också påbörjade sina kompositionsstudier, som sedan fullbordades.

Ingår i Helsingborg pianofestival 2021.

Plats: Atriet, entréplan

Fri entré. Biljett krävs. Hämtas i entrén på Dunkers kulturhus eller via Helsingborgs kulturbutik. Biljetterna släpps 2 augusti.

Köp biljetter

Den 27 augusti 2021 kl. 17:00