Föredrag: En kväll med musikikoner

Musikaliskt föredrag med en del av de utländska artister som finns med på utställningen IKONER. Vi möter musikaliska ikoner som Bob Dylan, Simon & Garfunkel, The Beatles, The Rolling Stones, The Who med flera. En kväll med det bästa från 1960/70-talets rock och Popmusik. Inspirerar fortfarande och är lika aktuell idag.

Föredrag av Lars-Olov Wehlin.

I samarbete med föreningen POP-60, som syftar till att bevara och värna om ungdomskulturen från 1960-talet med huvudinriktning på musiken.

Ingår i programverksamhet kring utställningen Ikoner – fotografier av Larsåke Thuresson som visas på Dunkers kulturhus 19 juni – 31 oktober 2021.

Plats: Utställningshall 2, plan 3

Ingår i utställningsentré. Fri entré med Kulturkortet/ Kultursommarkortet och för barn under 18 år.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 16 september 2021 kl. 18:00