Finn balans i ett uppkopplat liv – Föreläsning

Vilka beslut måste vi fatta för att bättre kunna ta hand om oss själva? Val är svårt i ett uppkopplat liv, men nödvändiga för att vi skall kunna koppla av. Stress är en del av livet, men ibland tar stressen över både i arbetet och på fritiden. Ta tillfället i akt och lär dig metoder för att minska stressen i vardagen.

Per Johnsson, Docent i klinisk psykologi och leg psykolog, har arbetat och forskat kring olika fysiska och psykiska problem som ätstörningar och utmattning. Han är intresserad av hur kropp och själ interagerar med varandra.

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa arrangerade av Folkuniversitetet.

Plats: Konsertsalen

Entré: 145 kronor, Kulturkortet 120 kronor, köp biljett via ticketmaster eller Folkuniversitetet.

Köp biljetter

Den 26 november 2019 kl. 18:00