Filosofidagen

Vet du vad ordet filosofi betyder? Ordagrant betyder filosofi kärlek till visdom. Men hur blir man egentligen klok? Är det något man lär sig medan man lever eller har man det redan med sig från födseln? Och vad innebär det att vara en klok människa? Finns det knep och strategier för att öva upp sin visdom?

Världsfilosofidagen infaller varje år den tredje torsdagen i november. Den instiftades 2005 av Unesco och årets upplaga på Dunkers kulturhus kommer att ägnas åt intressanta samtal, undersökningar och workshops i visdomens tecken.

Tider och komplett schema annonseras vid ett senare tillfälle. Platsen är Atriet, det är fri entré och inga särskilda förkunskaper krävs för att deltaga. Max antalet deltagare är 50 personer.

Den 19 november 2020 kl. 10:00