Familjelördagar i Ikoner – fotografier av Larsåke Thuresson

Vi utgår från utställningen och fördjupar oss i ett tema via visningar, skapande och prova på. Vi lär oss tillsammans och av varandra. En utställningspedagog finns alltid på plats.

Ingår i programverksamhet kring utställningen Ikoner – fotografier av Larsåke Thuresson som visas på Dunkers kulturhus 19 juni – 31 oktober 2021.

Plats: Utställningshall 2, plan 3

Fri entré för vuxen i barns sällskap och för unga till och med 18 år.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 4 september 2021 kl. 11:00

Familjelördagar i Ikoner – fotografier av Larsåke Thuresson kan även ses på följande datum: